I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 23, 2011

~Tudung oh Tudung~


howla peeps~
hehe..aku join contest nie~
pestime join sbb cam menariks!
tq kepade pemilik blog cik yuz yg menganjurkan contest nie,saye suke =)


syarat2 nak join contest nie:
1. ade blog sendiri....jangan tumpang blog orang lain yer..hehe...


  ~ ini memang belog saye sendiri taw CIK YUZ,x share ngn sape2 pon..hehe


2. letakkan gambar cikyuz yang kat atas ni....xcomey pun,tapi letak je la kan..sebagai syarat : )
Cik YUZ tuan empunya contest ini
3. nak follow sayer atau x, terpulang...xpaksa...tapi susah sketla kalau xfollow, mcm mane nak tau update terbaru pasal contest ni kan....??name pemenang akan disiarkan selepas tamat contest ni..dalam blog ni jugak : )

~ op coz saye suda follow kamoo CIK YUZ..=)

4. letakla gambar korang bertudung

~koleksi pic2 saye bertudung =)




5. cite sket sejarah pembabitan korang dalam bertudung ni..hehe....dan kenape korang bertudung? xde limitation jumlah perkataan.. :)

~saye start pki tdg mase skolah rendah,tapi tu suke2 je..tu pon pki kat skolah je,balik skolah cabut balik..dah byk kali cabut bukak,cabut bukak..sampai bile dah semakin meningkat dewasa nie,saye rase diri saye lebih manis bile bertudung..hihihi,pastu ade pesanan dr arwah atok saye die kate " kan manis kalau cucu aki(panggilan manje atok sy) bertudung" hehehe..sejak tu saye lebih suke bertudung & selesa keluar bertudung..saye juge suke tgk kwn2 yg bertudung,comel sgt..lagipon fesyen tdg zaman sekarang,so mcm2 gaye tdg yg bole dipakai..tudung pilihan hati saye semestinye shawl sbb lebih mudah digayekan & dipakai =)

6. tag 3 orang kawan2 korang untuk join contest ni....jangan lupe lak gtau diorang...







1.  AIN

7. last skali, tinggalkan link korang kat entri ni untuk sayer jejak balik...

~ saye juge suda tinggalkan link kat belog CIK YUZ =)




HADIAH MENARIK MENANTI ANDA :
TEMPAT PERTAMA - sehelai selendang, brooch tudung (cikyuz buat sendiri tau) & topup RM10
TEMPAT KEDUA - brooch tudung ( cikyuz buat sendiri) & topup RM10
TEMPAT KETIGA - topup RM10

TARIKH TUTUP CONTEST : hujung bulan Mac 2011


p/s ; hehe..saje suke2 join contest nie,,klu terpilih syukur Alhamdulillah~












2 comments:

cik yuz said...

tq my silent reader....dh tengok dh..comey....nanti tunggu keputusannyer ok.. :D

Mohamad Faizal Amat said...

i suka tngok cik pinut ni...comel bangat...i like...huhu