I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 4, 2010

terasa kesedihan

erm..sejak sepurnama nie perasaan aku sgtla tdk ok!!
entahla..aku x taw nape..tipu la kan aku xtaw nape..tapi aku x suke dgn perasaan ini..
aku x suke dgn org2 yg sebok membizikan body diorang kat aku..
mcm aku ini adalah pesalah yg patot dihukum..
tapi kenape aku yer??aku yg xpaham dgn manusia2 nie atau manusia2 nie yg xmau paham
diri aku..aku x mintak difahami tapi cukuplah if korang x bizikan body krg kat aku..
korang x paham dgn ape yg aku rase,jgn lah judge aku sesuke hati..
korang x duduk tempat aku,korang x rase ape aku rase,korang x rase mcmane sakitnye
dimain2kan..korang x rase sume tu ok..yg korang tgk aku nie adelah pesalah kan??
kdg2 aku x marah pon org pikir aku mrh..aku diam salah aku bsg pon salah..
so korang nak tgk aku dalam keadaan yg macamane???xpelah,,sekali lagi aku redha dgn ape yg jadi..
aku hargai korang2 sume..tapi cukup2lah sakitkan hati aku...

2 comments:

Sayer said...

sabarkanlah hatimu..sesungguhnya kebahagiaan yg sebenar akan sentiasa mengiringi org2 yg bersabar..pedulikan ape org nak kate..yg penting..believe in ursef..b ursef n dont let other people let u down..b strong bebeh..i'll alwayz b by ur side even if u need me or not..ok yunk??chill k..

misz punat said...

huhuhu..
ku ada kamoo yank..
hehehe...
thankz coz olways wit me..
syg kamoo