I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 25, 2011

~hanye tuhan yg tahu~

dah lame aku x membebel ngarut2 kat blog aku kan??
rinduu lak rase nak conteng2 kat sini~
last nite jumpe si die..cam biase g dating tempat biase...
mase odaway nak g mkn tuh,,aku rase x best sgt2!!
patotnye aku happy kan??tp tahla...aku rase sedih..aku xde mood sgt2!!!
sampai kat kedai kopi aku x oder makanan pon~
aku suh incik yayang je mkn..aku just oder hot milo..
incik yayang lak oder nasik grg melayu & chicken wing~
seriesly aku xde mood & xde selera pon nak mkn...
sian tgk die mkn srg2 jerk..
last2 die geram die pakse aku mkn sesuap nasik grg tuh..
die yg suap lak tuh..(rase berslh pulak buat die camtu)
tapi pastu mood aku tetap same..still sedih!!!
siap2 mkn sume gerak balik nak anta incik yayang,,
time odaway tu kitorang ade r brk2 sepatah due,,,
mase dlm kete tu aku nangis teresak2..
aku ckp kat die..aku syg die sgt2..
aku xnak hilang die..& aku sgt2 mendoakan relation kami kekal~
die kate die pon same n aku hope sgt die jujur ngn aku~
pastu aku ckp kat die,aku rase aku x leh jauh ngn die..
aku nak die de slalu ngn aku~
incik yayang ckp sbr byk2 k syg,insyaallah satu hari nanti~
 
_love u_

licin die mkn kan,,cian die mkn srg2..(gf xde mud)
~semangat incik yayang mkn laici~                                                     






3 comments:

Lovely Bella said...

dah x mo sedey2.. patutnyer stp kali perjumpaan kene heppi maaa.. baru la bahagiaa!!

faizal said...

betul3...huhu...miss u mrs yayang....muahhh.... <3

misz punat said...

bella : tq dear..=)

mr yayang : me miss u to..
thankz 4 everything..sory sbb moody2 taw..honey olways love u~