I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 5, 2011

meronggeng,beronggeng & tertonggeng

30/12/2010-Kamis

aku kan cuti kamis tu..ahaha..yg aku wt perangai buroks tuh =)
ptgnye aku n pachat(best kan name baru fasya) gi amik adik kami yg srg tu,yg gedik,yg semak..yg mcm2 la..
huh..jauh giler perjalanan dr puncak perdana yg dahulunye dikenali sbg batang berjuntai tp skang name da glamour bestari jaye ko...ihihihihi
naik kematu buntut aku taw dik g amik ko tuh..sakit bontot mak nyah..ahahahaha..
tapi demi syg kat ko dik..kak p(name glamour aku yg diberi oleh TJ) gagahkan jua..
pas amik adik aku arm tu kitorang g mkn nasik grg korek2..tah pape je name nye kan??
bile da smpai kat meje xde lak kene korek ke ape,
rase die pon ala2 je..hik2!!mlm ny kitorang bertige g summit..
kalo g summit op cozla main bowling kan..ihihihi..best2 n happy sgt ngn krg berdua =)











31/12/2010-Jumaat

aku,pachat,& arm bgn lewat arini..dah la janji ngn kak shima nak karok kol 11a.m
sedar je cepat2 aku g mandi n gsk2 baju,hehe
pastu nak kene amik si amy lak kat opis..hik2..sian amy 10.20 die dah ade kat opis..
kitorang ber3 lak baru bgn kahkahkah..kejam hokey =)
siap2 dlm kul 11 camtu kot baru sampai kat opis amik amy terus shoot ker neway kat usj15..
tetibe msg aku bunyik,kak syima kate die da lewatkan karok ke pukul 12p.m
ahahaha..akak cam taw2 jer yg kami da lambat soryyy yer??ihihihihi
dlm 11.30a.m sampai usj kitorang g lepak mamak pelita lu..mkn2 skit sbb kami berempat kebulor xmkn..
hahaha..pdn muke korang & termasukla aku kan!
11.55a.m gerak g neway,ala bukan jauh pon sekangkang kere je pon..
sampai sane ape g..terus pgg mic nyanyi puas2 r..
mcm2 lagu ade..siap berbolywood lagi kaw!ahahahaha
perkare wajib mesti lah bergambar =)














01/01/2011-Sabtu

pg sabtu nie aku bgn awl giler,6.30a.m aku da bgn.
pastu da x bole tdo lagik dah,aku x rase ngntok pon..
tgk si pachat n si semak tido cam best jerk..huhu
arini kitorang nak g ipoh sebenawnyer..teman pachat g wedding member die.
dah aku xde keje sgt kan last2 aku gosok baju2 krg diorang skali..
dah cm bibiks dah aku nie..
diorang pe lg bgn2 mandi tgk baju da siap digosok..pastu pki je ngn senyuman lebar..
huh nyampah!ahahaha..
dlm kul 12p.m baru kitorang grk ke ipoh..
layan la pix kitorang yg cumel tu eh..hehe
comel ker??













02/01/2011-Ahad

kitorang bgn mmg gile punye lewat ari ahd tu..
hehehe...sedap giler tdo sampai rase xmau bgn r..
tapi disebabkan si semak pujuk2 ajk g lowyat tkr bateri phone die..
so aku gagahkan jugak r bgn,pachat mmg da mls giler nk bgn!
tapi demi adik yg kami syg,kami kene bgn gak mandi2 siap2 n gerak ke lowyat..
b4 g lowyat kitorang brunch kat JM BERIANI..
sedap gilos + kenyang gilos r klu mkn kat situ..
cume air je x sedap..x suke!!!
hbs makan terus grk ke lowyat..
sampai kat san ekitorang park kete kat times square jer..pastu kene menapak ke lowyat..
eee..x suke x suke..panas sgt2...hehehe
ngn lowyat yg penoh ngn manusia,rase nak jerit2 je..
setel kat lowyat adik aku tuh ajk g sungai wang lak..wah,,ade byk duit ke kat situ??
hahaha..xde maknenye..hbskan duit ade r..kihkihkih..
aku beli 1 baju je kat situ..fasya ngn arm je yg byk soping taw!!huh..
seriesly penat giler ok kaki aku aritu..tp cam nak pegi lagi jer..sbb baju murah2 r kat situ..hehe
(sile ckp aku batak kat sg wang okey)
hahahaha..

7 comments:

tajuddinreduan said...

wah2....snok ngat cite kak p nie.....hahaha..

tajuddinreduan said...

wah sonok nye....

misz punat said...

ahaha..
ade nada2 jeles tuh..kah2!!

Lovely Bella said...

hehehe cute pic!! ermm.. gmbr tertonggeng mane.. heheh

misz punat said...

ehehe..bela..
hyep..
kamoo comel...
erm..pix tertonngeng adelah sensored..hik2

aleesya said...

wahhh..saye bru pasan ade nada kutukan d situ yer...ahahah...kutuk cmner pun, kiter tau akak cyng kiter...cmner kiter cayng akak...uhuhuhuhu... <3 in love..... <3 <3 <3

aleesya said...

wahhh..saye bru pasan ade nada kutukan d situ yer...ahahah...kutuk cmner pun, kiter tau akak cyng kiter...cmner kiter cayng akak...uhuhuhuhu... <3 in love..... <3 <3 <3