I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 25, 2011

~dah kene COP~

alhamdulillah..
thankz sgt2 kat mak aku yg sporting sbb merestukan hubungan aku & inchik yayang.
1st step da setel,aku dgn rasminye tlh di cop oleh inchik yayang.
hik hik..malu lak aku~
hope sumenye berjalan lancar,& aku sentiase mendoakan hubungan aku n inchik yayang kekal sampai bile2..
citer nie sebenarnye da basi pon,tapi saje2 nak share ngn krg sume.
aku selamat dicop mase cuti raye cine aritu..he he he~
thankz byk2 gak kat inchik yayang aku tuh,me <3 u~
insyaallah majlis tunang kitorang x lame lagi,krg doa2kan la yer?
skang nie da mule usha2 brg tunang,da x bole bazir2,kene jimat2..
he he he..


dah kene cop

5 comments:

syira mahazir said...

huhu nsib bek ko bgtau aku dah..if ko bgtau aku lmbt,aku tumbuk2 siku ko nut huhu.btw congratz :)

Sayer said...

ish..apesal lmbt update citer nih??neway, congratulation my dear..dis is juz da begining..may u guyz have a great life 2gether..tlg jage hub ni bebaik k..i'll alwayz pray 4ur happines guyz..

~*(@_@)*~

misz punat said...

syirot : ahaha..aku da gtaw kan??hehe...

asa : tq2...hik2..segan nak update..
tq taw,doakan kami..& aku pon sentiase doakan ko..hehe...
insyaallah akn jage hubungan nie baik2..ko ckp kat pejal tu jage kau elok2..hehehe

ZurainiSwarnoD'Amor said...

wwaaaaa.. bia betolll ??????
sukeeee:):)

Siti Syafinaz a.k.a Peanut said...

ain..ini mmg betol2..
he he he..nanti kami tunang dtg taw..he he he...