I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 29, 2011

~karok-karok~

sabtu lepas punye citer nih..bosan2 duk umah xtaw nak wt ape,aku msg habang hemot tanye die ngah watper,pastu die kate die odaway nak g alamanda putrajaya belajar jalan..hik hik..habang hemot nie x bape tw jalan kat selangor nie,bukan selangor aje,seluruh malaysia pon die xtaw kot..kah kah kah.gile jahat aku kutuk habang hemot..he he he raye nanti deq nut mintak ampun yer??ish melalut la pulak,ok2 back to cerita asl.tibe2 idea dtg nak ajak habang hemot karok,yeahhh karok & karok.habang hemot kate ok je,,gtaw tempat & mase je.last2 aku decide g karok kat summit jela,,murah jer kat situ..he he he..si amelia,kamal,& arm si penyibuk tu pon ikot jugak..weh,series murah giler hokey karok kat situ,rm64 je untuk 4jam pastu siap free 1jam lagi taw..suke suke & suke lagi.wlupon tempat die biase2 je kan,,xde makan2 cam kat redbox,neway & greenbox tu..tapi ok la,ade minum lagik taw..free 8air plak tu.ha apelagik,melalak la kitorang sampai lobam.sume lagu kalo bole nak nyanyi.layanzzzzzz pix karok yg sempat aku snap nih.

muke si amelia xnampak..hik hik.odaway g summit time nie.

ok,sekian terima kasey,muke aku lak xnampak kan??xbgus tol tgn amelia nie snap pix.he he

comel ker??hik hik krg mmg comel tapi aku comel byk2


amelia,aku,abg emot & kamal

macam byk lak pix aku ngn amelia kan??tp xpe sume comel2 je aku rase.he he he


ok chow korang..t aku bebel byk2 lagi eh??love u oll's byk2~

2 comments:

Sayer said...

ok fine..
tak ajak aku pon kan..huh!!

Siti Syafinaz a.k.a Peanut said...

he he..ko balik kapar sa..sbb tu xajak..he he..ampunsa..ampun =)