I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 17, 2010

aku x perlukan korang

Lame x update blog aku nie..
hmm..byk bende aku nk citer..
mane nak mule pon aku xtaw dah..last2 aku start ngn citer nie..
mulai dr arini..aku xnak taw dah sal korang..
tanpe korang aku leh hdp..
aku xmati tanpe krg..time kasih byk2 sebab pernah bergelar shabat tok aku..
x sangke kan??sekejap je persahabatan yg kite sume jalinkan..
tp sikitpon aku x rse menyesal.
sebab nye..aku rase bebas,,bebas dr berkwn dgn org cm korang
kepercayaan yg tinggi aku letakkan
kat krg dgn mudahnye krg musnahkan..
aku sendiri xtaw ape tujuan krg nak jatuhkan aku..
apela yg nak didengkikan dgn aku nie kan??
aku taw aku bknla baik sgt,tp sekurangnye..
aku xpernah terfikir nak jatuhkan kwn2 aku..
xpernah terpikir nak musnahkan persahabatan org..
nape ko sakit hati sgt ngn aku ha??
ape yg aku wat kat ko sampai cmnie ko jatuhkan aku ha??
thankz byk2 aku wish kat org2 yg terlibat..
mulai arini..bg aku aku xknl korang..
aku harap korang x ganggu hdp aku & aku sendiri x pernah nak ganggu hdp krg..sebab aku x pernah dengki ngn hidup krg..
betolla org kate 1000 kali kite wat baik,
org memang xkan nmpak lagi,
tapi sekali je kite wat silap..
sampai bile2 pon kite nie tetap silap..
aku xperlukan krg..dgn erti kate lain krg
bole bla dr hdp aku..
just nak bgtaw..aku happy ngn hdp aku..tu je..
so aku harap korang xyahla nak dengki2 dgn kehidupan aku..
kalau aku nie pernah susahkan hidup korang,
maaf je yg mampu aku pinta..
seriesly..aku kecewa ngn krg!!

2 comments:

Carl'deela said...

sabar la peanut..akk pernah rase lebih teruk dari ini

misz punat said...

thankz akak..
yap..peanut da puas sbr..
peanut x pernah ganggu hdp diorang kak..
peanut xpernah diberi peluang bela diri peanut..tp now..peanut dah kenal erti kwn sebenar..
now..hubungan persahabatn tu..dah xde makne pon dlm hdp peanut..