I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 20, 2010

KaWaN

thankz sebab sentiase ade & sentiase memahami diri aku nie
syg korang sgt2,,
sebab kamoo berdua adelah kekuatan aku..
bile aku sedih,kat krg jugak aku nak luahkan..
bile aku nak manje2..ngn korang gak r tempat aku nk manje & gomol2..
hahahaha,,,
Fasya thankz sebab sentiase ade ngn peanut xkire time..
even kdg2 kite ade msm2 muke sikit,,aku rase bende tu la yg lg eratkan ksh syg kite..
sebab tu la ko jd gf aku..hahaha..thankz terima aku dlm hdp ko..hihihi..
For Am,even kak p baru kenal kamoo..kite mmg boleh msk..
mmg ade chemistry..hahaha,,
wlupon mase kite xknl dulu kak p agk meluat gak r tgk am..hahaha..
yg penting now krg adelah org plg penting dlm hdp aku..
nie aku nk wish thankz sgt2 sebab sudi teman aku pusing2 kl aritu..
teman aku anta En F pulang ke markas...hak2..
seriesly sgt2 hargai korang coz sgup xtdo teman aku..
jgn mrh eh??nanti de mase aku banje makan eh??series tu kenangan plg best r ngn korang =)
siap leh g mkn lagi kat MMZ tu..hahaha....=)
mari kite GERMOKK same2 eh syg??hehe..
Fariza Fasya & Amratul Ezzah hope kite kwn sampai bile2 eh..
Sebab tanpe krg sapelah aku..huhuhu


korang2 thankz sgt taw..
series aku SYG krg sampai bile..muwahhhh <3
=)
heart korang berdua sgt yayang...=)

aku n fasya kat icity

aku & am kat palma cafe sacc,same2 masuk opis lewat

1 comment:

Sayer said...

wah..teharu saye..i luv u too my sweet little gurl..litle ker??tettt..hakhakhak..wat ever pon..thanks to u too laling 4alwayz being there if i really need sumone standing right besides me..mmmuuuaaahhhh..

~*(@_@)*~