I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 6, 2011

~ rindoo dunie Goblog ~

hye korang, hye korang!!

da lame x sok sek sok sek kat belog aku nie.rase cam rindoo la pulak.
sgt bz la u oll's..tu yg aku da lame sgt2 x hupdate belog nie.sampai bersarang2 dah belog aku.
citer2 yg aku nak share kat sini pon da basi kot bg u oll's.ha ha ha.
sile lempang muke aku lelaju,sbb pemalas nak hupdate belog.

now aku ade kat bintulu,sarawak.bos aku anta aku keje kat sini.
alhamdulillah sgt2 sbb bos aku bg peluang aku keje kat sini,bolela tambah2 duit nak kawen.hi hi hi.
ape??kawen??haishhhhh...x sbr nye nak kawen.bukan aku je yg x sbr,inchik yayang juge berperasaan begitu.hik2..(nampak sgt aku nie dah gatal nak kawen kan??inchik yayang tu kalo die gatal,x kisah da pong,sbb nye die da TUA) ha ha ha

insyaallah,dgn tenet yg laju kat opis & kat hotel nie,aku akan cube jadi sorang yg rajen hupdate belog.
sile gelak guling2 ye korang,boleh caye ke aku akn jd rajen??ha ha ha...
arini x keje,giler boring dok kat hotel nie,aku xtaw nak g mane kalo sorang2.
tapikan2, mcm x pecaye je mase 1st day aku sampai bintulu,aku g berbuke srg2 kat Parkcity Mall.
nasib baik aku still igt jalan nak g sane,coz last year kan aku penah sampai sini.
mungkin bile srg2 kat sini,aku bole blaja hidup berdikari kot.kalo aku kat semenanjung,pegi mane2 mesti nak harap org :)

k ah aku nak chow,petang nie aku nak g bazar ramadhan kat bintulu,xpenah pegi lagikk sepanjang aku sampai kat sini.tapi aku tgh pikir2 gak nie,ade ke makanan yg bole masuk ngn tekak aku nie.
bye korang,bye korang.nanti aku bebel panjang2 lagik eh??

p/s : hug & kiss for u oll's, LOL


pix nie,aku snap beberape ari sebelom aku berhijrah ke Bintulu :)
me mishh u so much GEMOK!



4 comments:

ZurainiSwarnoD'Amor said...

ihik2 !
bestnye die kannn ~~~!!!!!!
epi ramadhan ya sis ^^

Siti Syafinaz a.k.a Peanut said...

hyep dik!!
mmg tgh hepi dik :)
tp busan srg2 kat sini..hehe..
epi ramadhan jugak taw
<3

ZurainiSwarnoD'Amor said...

ehek2 !!!
kang mlm ni owg terrrbang g sane temankan akk ek !
:PP

Cik Nut said...

kalau betol2 bestnye..de kwn brk2..best2.. :)