I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 18, 2011

~Kawan Lame~

TUAN BELOG SANGAT HEPI PADA HARI KEJADIAN


Howla Reader's!
U oll's sehat x??hope sehat jugak cam aku yg mmg sentiase sehat nih taw.he he he
ape korang rase bile dpt bertemu kembali dgn kawan lame krg??mesti rase happy kan??yer,itulah yg aku rase mase ari sabtu arituh,sbb aku dpt jumpe kwn lame aku.kitorang knl mase stady kat ikm pekan pahang.sampai skang still contact2 tp dlm fb je,tapi sabtu lepas kitorang plan jumpe..seriesly mase jumpe tu sedey2.tacing gile rase,sampai nak NANGES okey!!name kwn lame aku nie huda & suzy.Huda nie,ade la gak aku jumpe,wlupon jarang2,tp still rindoo2,he he he.Suzy nie pulak,mmg da lame x jumpe,almost 3years lebey2 kot x jumpe.mmg rindoo giler la kan.pg sabtu tu kengkonon nak bgn kul 6 lebey,sbb nak grk awl g amik Huda,tp tersedar dlm kul 8 pagi hokey,so mandi2 & siap dlm kul 9 gak la aku gerak amik Huda kat Cheras.mase aku odaway dr umah aku nak sampai ke cheras hujan lebat selebat2 nye,igt nak benti lu,bg hujan rede2 skt,tp disebabkan keexcitedtan aku nih,aku teruskan gak perjalanan aku g amik huda.sayang aku x da??he he he.sampai kat cheras dlm 10lebey kot,x tgk jam,terus aku msg huda gtaw da sampai.sambil2 tggu huda sempat aku tacap2 mekap yer,ha ha mcmlah nak jumpe bf kan?padahal jumpe bf pon aku x tacap2 pown.huda masuk je kete terus salam2 n pelok2.rindoo la katekan,tp mmg rindoo pon.kitorang kwn mmg da lame pon,so sgt2 hargai hubungan persahabatan yg aku jalinkan bersame huda,ceewaahh cam bercinte la pulok.so dr cheras kitorang terus grk ke kl sentral amik suzy,sbb suzy tggu kitorang kat sane.masuk je area kl sentral terus call suzy suh tggu kat luar,dr jauh da nampak suzy & adik die.suzy masuk je dlm kete aku terus jerit2.he he he..histeria kitorang bertige sbb da lame x jumpe.series mase tuh tacing gile aku rase,x caye dpt jumpe semule..sob sob sob.salam2 n pelok2 ngn suzy,series rindoo kat ko suzy!terus plan g IKEA sbb saje nak bwk suzy jenjalan.sampai kat IKEA,kitorang mkn2 bg kenyang perot,sbbhuda da lapor giler,huda je la yg lapor,aku x taw!!ha ha ha.afta mkn kitorang bereempat terus pusing dalam ikea.klu da usha2 brg dlm ikea nie,mesti ade je bende nak terbeli.u oll's taw aku beli ape??aku beli jam dinding je,mahal giler hokey,nak taw bape??RM3.30 jer taw.mahal yer u oll's,harap maklum.

merenung mase2 akan datang sambil pk "biler inchik yayang nak ajak kawen nie??"

nak bilik ade lampu2 mcm nie juge,sape nak banje aku?

aku xde keje,ngn lampoo nie pon aku cube nak kissing,ha ha
ini suzy,sekian terima kasey!ops b4 aku luper,die single yer,sape nak ngorat add de kat fb Suzy.he he

sile jangan komen!

suzy & huda.heart u oll's
aku ngn huda,same2 comey kan??kan??baik u oll's ckp comey!he he he huda pon single juge yer,if nak knl add je fb huda huda.aku promote ko nie ude.

gegadis shantek hokey.hi hi hi
tuan belog ngn suzy & adik suzy,ereen name die..comey kan diorang??

dari IKEA we oll's terus grk ke sunway pyramid lak,sbb nak jumpe Wong & Kecik,diorang nie pon dak ikm gak,tp kos x same ngn aku,diorang same kos ngn huda & suzy.sampai kat sunway pyramid dlm 3 lebey terus carik paking,tapi paking sume adelah FULL hokey!mencik gile klu dtg pyramid nih,x suke,x suke,x suke.wlupon dah byk paking,tp still x ckp2.ramai giler manusia suke dtg pyramid kecuali aku.ha ha ha.tp dah wong & kecik nak jumpe kat situ,aku gagahkan jugak ke pyramid.we oll's dpt paking,tp dekat ROOF TOP yer,nsb baik dpt depan pintu & berdekatan dgn lif = eskalator yer,so aku adelah sgt sukerr.we oll's decide lepak kat mcd je.time nie,huda lapar lagi yer,ha ha ha.mkn2 & brk2 panjang,dlm 5.30 we oll's grk dr pyramid terus ke cheras,aku anta huda balik sampai umah & suzy nek lrt dr umah huda je,tp aku lupe tu stesen ape ye.hihi.cam biase mestilah ade adengan pelok ciom ye u oll's.ade time nanti kite jumpe lagi,& lepak lame2 lg k.sayang cik huda & cik suzy.sekian,babai u oll's.

note's : ade lagi pix.if rajen nanti aku upload ye u oll's

2 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

besh kan dpt jumpe kengkwn lame. Mcm sy, kwn2 ramai yg dah kawen & beranak pinak nak jumpe mmg susah sgt. Tunggu majlis kawen nnt je kot.

Siti Syafinaz a.k.a Peanut said...

kasut pink : betol2..best sgt + happy..rindoo gile.ha kawen jgn lupe jemput..hik2..