I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 12, 2011

~Tight River~

Muke2 pompuan kebulor x sbr nak mandi sg,odaway to tight river



muko burok bebenaw tu name die pasya, tapi muke 
comei bebenaw tu name die cik kacang.he he he

Last Sunday u oll's watpe??saje nak share ngn u oll's ahd ritu kan,aku ngn kengkwn g mandi mande kat "TIGHT RIVER",dekat2 ngn ulu yam tu..u oll's taw x??taw x??ha..mesti xtaw kan,kan?klu u oll's nak taw katner,u oll's tanye je kat aku,mesti aku gtaw punye lah.he he he.janji ngn kengkawan nak grk dlm 7.30 a.m ke 8.00 a.m,tp u oll's taw la kan JANJI MELAYU nie cmne kan??8.30 a.m pon ade yg x sampai lagi..bikin we oll's yg dah sampai nie panas hati jer,he he he..xde la pns mane,cume geram!!bukan ape,takot x sempat nak dpt tempat yg best tok lelepak.dlm 9.00 a.m bru sume ade,so terus grk.2 bijik kete je yg pegi pon,so total manusia yg pegi cume 9org je.even x rmi yg join,sbb memasing membizikan diri,we oll's yg pegi ni enjoy ok.u oll's u oll's yg x penah pegi sungai nie,aku mengrekemenkan sile pegi ye.air terjun die best.seeeejjjuukkk,dlm pon x bape dlm,tempat die x luas,so xdela penat sgt nak xplore kaw sungai tuh.hik hikpix mandi x bape byk,sbb sebok nak mandi,so layan jela pix yg ade eh??ops,lupe nak gtaw,we oll's buat bbq tuh..kikikiki yg penting sodap giler + bwk bihun yg mak aku tlg msk..meletops la piknik we oll's kali nih. 

p/s : pix mandi2 x dpt lagi,u oll's tggu eh??
nak balik da time nie,,babai sg sendat,nanti nak dtg lagikkk...taw taw taw!!!!

love's : u oll's

1 comment:

Sayer said...

aku benci ko!!!