I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 7, 2011

~ Sandwich Teluq Again ~

morning u oll's!bykla aku punye morning kan?
pagi nie aku bfast sandwich teluq lagi.he he he
syorga giler rase dapat mkn roti gardenia nie.
pasnie dah hbs,mmg xde dah la nak mkn roti gardenia,
kene tggu ade dak2 opis dtg dr semenanjung bole la kirim roti gardenia kat diorang.
ok2 arini aku share ngn korang eh camne nak wat sandwich teluq bdo2 cam aku nie.hehe

 Korang kene ade telur yg dah siap rebus,if x rebus korang pikirla sendiri.ha ha ha.roti gardenia & mayonaise + white pepper,tapi white pepper aku tertgal kat kete & aku sgt mls nak trn amik,so aku x letakla dlm teluq.

kopek kulit telur bg jadi licin mcm dalam pic kat ats tu.
telur nie ikut suke u oll's la nak bape biji k?aku nie sbb srg2 so 3 bijik dah ckp,tu pon bole wat 
mkn sampai ptg kot.hehe

pastu u oll's letak telur dlm bekas & hancurkan telur cam aku wat tu k

see telur pon dah hancur kan??haish x sbr nak mkn.haha

mayonaise sebesar-besar aku,aku beli kat mall.saje wat stok.

pastu amikla dlm 3 sudu kecik mayonaise u o ll's campak kan dlm bekas yg berisi teluq tu eh.

pastu u oll's gaul2kan la mayonaise tu sampai sebati dgn teluq tu ye.

dah sebati kan u o ll's?ok,x sbr jugak nak melantak!hehe
if ade white pepper u o ll's masukkan la skit k,aku nie sbb tertgal dlm kete,
so mmg x campak white pepper la dlm nie.

tadaaa.....sapu kat ats roti.if nak lagi sedap leh tambah cheesee ke,salad ke.ikut suke u oll's la k?
aku mls nak tambah sayur2 bagai,kate sandwich teluq bodo2 je kan.ha ha ha

lapik satu lapisan roti lagi & apelagi,ngap masuk mulut jela k.
sedap sgt2 u oll's.hehe.

p/s : 
maafkan kamek ye if u oll's x bape paham arahan2 diatas.kamek nie x pernah share2 resipi nie,pestime nie.hahaha.so selamat mencube...nyum nyum nyum!







2 comments:

Fasya said...

aku dah buat pagi tadi..memang sedap..lagi-lagi bile tambah tomato n salad..perkh yummy..cayalah ko nye resepi nih..terbaik!!hahaha..

Cik Nut said...

hehe..sedap kan babat??bertambah-tambah la babat ko!hahahahah....cisss...aku nak g beli salad la nanti!