I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 7, 2011

~ Sandwich Teluq ~

yes!
mlm nie cik nut berjaye x kua mkn malam.
rase mls sgt2 nak bersiap-siap.
aku nie klu dah mls mkn pon jadi mls la.
tapi klu dtg rajen mkn pon aku jd rajin.
ok2!!stop mengarut,nanti org x paham lak ape yg aku tulis nie.
mlm nie just mkn sandwich teluq je.
aku buat sendiri.kebetulan akak opis aku dtg dr semenanjung,die bwkkan roti gardenia yg
jumbo tok aku,2 plastik pulak tu.so,lahaplah puas2 roti gardenia tu.
yg xtaw tu,meh kamek bgtaw k,kamek sekarang nie ade kat bintulu,keje sini,kat bintulu nie,roti gardenia xde.
sob sob sob.tu yg siap kirim kat org suh bwk dtg sini.haishhh...syorga giler rase bile dpt mkn roti gardenia nie.
so balik keje td aku sgah mall siap2,beli mayonaise,white pepper(tp sampai2 kat otel,tgk xde lak dlm plastik,sure tertgal dlm kete kot),cheese, & megi saje beli,bukan nak mkn sgt pon.
pas mandi & rilek2 jap,aku pon dgn rajennye buat sandwich teluq nie.bukan susah pon.
sape nak resipi???sape nak bgtaw k??hikhik.mcm la sedap resipi sandwich teluq aku ni.
ok la u oll's,kamek nak merasai kelazatan sandwich teluq nie jap ye.

ok bye ! ok bye !

p/s : sorry,pic x sempat nak snap.aku pikir nak telan je nie.

2 comments:

✿Cik aYusE✿ said...

terbaaek la nut..psni kpl x knal nut dh r slim abees hehee..neway me lov sndwish tel0r 2 huhu

Cik Nut said...

hehe..bole kurus ke??haha..xde punye cik yus..suke eh??nut suke sgt2..tu yg buat..nak wat sandwich sadin,mcm mls..sbb srg2 kan.. ")