I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 25, 2010

HERO

howla peepsss!!!

tetibe nak citer sal lelaki idaman..hehehe..wat mase skarang Cik Peanut still menyingle..hik2..belum ade ikatan @ terikat dgn sape2 pon..huhu..tapikan,,aku dah mule terasa inginkan sumone yg bole caring sal aku..tahla..tgk org lain ade couple,jeles je kau rase..hak2..tolong sedey untuk sayep!!sob sob sob..haha

aku nie memilih ke eh?x pon kan??hehe..aku x memilih cukuplah & aku bersyukur sgt if aku dpt sumone yg mcm kat bwh nie..aku x berharap pon..tp xslh if aku nak sumone yg cmnie kan??hehe

senarai lelaki idaman yg ingin aku rembat..haha :
(jgn mrh taw,,aku nak share je^___^)
  • LELAKI YANG CINTA PADA AGAMA'Y- sgt penting la kan..sebab aku harap die dpt bimbing & bg nasehat kat aku ke jalan2 yg diredhai..
  • LELAKI YANG PRIHATIN- tipu r kan if aku xnak org caring sal aku..da tentu aku nak sumone yg leh amik berat sal aku,mnajekan aku..tp berpade2 la kn??xyah lelebih sgt..cukupla die amik taw sal aku nie ha..
  • LELAKI YANG BOLEH JADI PENAWAR- time aku rase sedey..die ade tok ilangkan rase sedey aku nie..& bebile mase kau perlukan die..die akn tetap ade dgn aku..hope die x rimas ngn aku dah la..hehe
  • LELAKI YANG MEMBERI SEMANGAT- klu aku tgh susah ke..aku tgh down ke..die akn terus2 beri semangat kat aku..even aku terjatuh pon die ade tok support aku yg berat nih,,haha..& aku harap die bukan org yg akn bg tekanan yg ber+++ kat aku...org camtu aku akn ckp camnie je.."baik u carik sumone yg lebih baik dr i & sumone yg x kan bg 1 masalah pon kat u..."
  • LELAKI YANG BERTANGGUNGJAWAB- op coz la kene bertanggungjwb kan??sebab aku nak die akn wt aku rase selesa bile aku kua ngn die..aku rase keselamatan aku terjamin ngn die..hihi
  • LELAKI YANG MEMAHAMI- aku nie cam periang & happy je kan??tp kdg2 aku juge ade mood yg ngade2..hehe..& aku harap sumone tu bole memahami diri aku nie...aku x mintak emas @ wang ringggit tp cukuplah die mampu memahami diri aku..
last sekali aku rase cukuplah klu sumone tu boleh sayangkan diri aku & hargai diri aku...
aku x mintak org yg sgt baik tp cukupla die boleh jadi terbaik kat mate aku..huhu...
plezzz...give me 1 UPPA...hehehe.


-hehe-

2 comments:

Anonymous said...

nak mohon jawatan ni leh ke. saye ni best..leh ke hahahaha

misz punat said...

yeke??
best mcmane tu??
boleh2...
silela mohon..tgalkan butiran anda yer??hehe