I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 19, 2011

~ Boodak Bijak ~

aku jumpe boodak bijak nie kat bintulu.
comel sgt,sbb kalo tgk die aku teringat aku mase kcik2 dulu.
name boodak bijak & comel nie Izzah,baru umur 7thn.
tapi kalo berckp ngn die,kite x rase die cam umor 7thn pon.
sgt2 pandai bercakap & sgt bijak.die anak kak ija yg aku knl kat bintulu nie.
suke layan izzah borak & if u oll's nak taw,die sgt teror main game okey!
aku pon x reti main game yer u oll's.ha ha ha
ptg semalam aku lepak2 kat umah kak ija & izzah nie ade lukiskan sumting tok aku.
die siap ckp " auntie peanut,auntie peanut,ni izzah lukiskan untuk auntie peanut "
so sweet aku rase izzah nie taw ^_^.
so aku nak share la ngn u oll's ape yg izzah lukis tok aku.


hehe,comel x u oll's??comel kan,aku teka tu katak.
izzah kate yg luar tu katak & dlmnye ade flower
sweet nye izzah ni!
tq izzah :)

pastu time aku ngah lepak2 layan tenet izzah dtg kat aku suh snap pix die.
hehehe,comel sungguh.
u oll's tgk jela pix izzah tu.



cumel kan??die kalerkan kuku2 & jari die.
pastu siap ade smile kat tapak tgn die.
auntie peanut suke frend ngn izzah sbb izzah comel & bijak ^_^

ok bye!ok bye!


2 comments:

fyna said...

comelnye dia lukis!

Cik Nut said...

comel kan dear :)hehe..