I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 12, 2011

~ Hati-hati sayang ~

hati rase sedey,rase sebak,rase mcm2 lagikkk!!!
sbbnye,sbbnye inchik yayang kene pegi kursus SENJATA almost 3 month.
u oll's mesti kate aku poyo,gelabah,xleh bla kan nak sedey2 kan??ade aku kisah ke??he he he
mestila sedey wei,sbbnye die mesti bzz sgt2 duk kat dlm kem pe tah namenye.pastu die xleh bwk lappy juger.
so camne nak berwebcam bagai ngn aku kan?mestila lame aku xdpt tgk die kan,rindoo weii...haissshh..pastukan aku skang nie bekerja kat bintulu nie ha,so kitorang mmg jauhla,nak jumpe dah la payah,if dpt webcam tu dah rase syukur sgt2.aku maybe balik dlm bulan 11 hjg bulan kot,n inchik yayang lak hbs kursus katenye dlm bolan 12.giler lamenyeeeee...xde mase langsung tok discuss pasal majlis.he he he
die dah sound awl2,suh aku sbr byk2.mmgla bole sbr,tp kalo dtg time x sbr n rindoo nak brk ngn die cane kan?aku sgt2 berharap die leh gyt2 ngn aku time mlm,leh sms aku bile die free.td die call aku bagitaw die dah nak gerak ke ipoh,tempat die nak berkursus tu la..tetibe aku rase ade air mate nak mencurah2.aku just suh die drive hati2,dah sampai bagitaw aku.pastu,pastu aku ckp aku SAYANG die sgt2!!(malu lak sayer).


take care boboy,gegurl <3 u sho much!!

p/s : oi aku x nanges la!!huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T______T


4 comments:

Fasya said...

eeeee...xmalu dah tua2 nk sedey2..sabar je la jah..die pegi tu tuk keje kn..bkn nk pegi bepoye2..doakan je la kesejahteraan die kat sane tu ye..aku sgt hepi tgk korg bahgia..tp tp tp..dlm mase yg same aku sgt jeles..hukhuk..duedate aku lg 3bln je nih..adeh..kekeke..

Cik Nut said...

huwaa....ko saje kan nak wat aku sedey lagik!!jahat ko che nin..yg penting aku xsbr nak tggu due date tu hbs,,sbbnye sbbnye ade org bakal mensponsor majlis kawen aku nanti,sponsor brg hantaran 1 pon ok dah..kasut charles & keith ye che nin..yesssssss

Fasya said...

eleh..stakat kasut charles n keith tu ape la sgt jah oi..ngn charlie's angel skali aku sponsor tok ko nnt..hahaha..xpe2..ade mase lg ni..yg penting aku kene usaha..basya!!kehkehkeh..

Cik Nut said...

dgn hbeg charles n keith la..pastu2..kasut & wallet tok ellaki ye sa..brand ape nanti aku pikir kan..eh xlupe jugak,perfume seklai ye sa..thankz sa syg..love u so much