I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 15, 2011

~ Terima Kasih Mak ~

" rindoo kat mak "
x sbr rasenye nak balik semenanjung.
just nak wish kat mak thanks sgt2 sbb membesarkan adik,kakak & apit selame nie.
alhamdulillah,aku dpt kehidupan yg sempurna selame 24thn nie & i wish ever & ever!!
dgn tulang 4 kerat mak,mak besarkan kami,bagi pendidikan yg sempurna,cukup makan & pakai kami bertiga.
even family kite tak lengkap tanpe kehadiran seorg ayah,
mak dah cukup buat kami rase bahagia ^_^

byk sgt jase mak pada kami,
x terbalas rase2nye perngorbanan yg mak buat terhadap kami.
mak kuat & bekerja keras demi kami,
mak tabah demi kami 3 beradik.
kami bersyukur sgt2 ade mak mcm MAK!!!

sempena bufday aku yg ke 24thn,
aku nak gitaw kat sume org,


" aku sgt2 sayang kat mak "

ok bye!ok bye!





5 comments:

✿Cik aYusE✿ said...

mak adalah sgala2nya.. syg mak jgk huhu

Cik Nut said...

cik yus..yap..i proud wit my mom..hehe...syg mak ketat2!!hehe...

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa aku pun syg dgn mak awk...upsss silap....mak aku..huhuhu....

http://cayob.blogspot.com/

Ara Nadea said...

rindu mak saye.. huhu.. pencetus inspirasi utk berusaha hingga berjaya.. :)

Cik Nut said...

ara : yap..betol tu...pencetus inspirasi sehingga berjaye..<3