I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 12, 2011

~ Permintaan ~

morning u oll's ^_^
ape yg permintaan pagi2 nie ye?hi hi hi.
tadik inchik yayang aku call,pastu die tanye aku sehat x arini,dah bfast,& byk la lagik.die dalam dewan ngah nak tggu taklimat dr pegawai.suare die ala2 macho pagi ni aku rase,xtaw lak nape.
kah kah kah.goli lak den raso ha.sbbnye,sbbnye,die tuh jrg nak wat sore2 macho nie,tu yg aku raso goli tuh.
tetibe jer u oll's taw die wat permintaan hape?hehehe,die mintak pix aku arini.die suh snap cepat2 pastu mms kat die.pastu pastu,die kate tetibe rindoo sgt2 kat awk syg.ngehehehehe....(senyum segatal yg mampu)!!!thankz inchik yayang,kmk rendu ktk juak.(malu)after dh hbs cakap2 ngn inchik yayang,lelaju aku snap pix aku ngn bebear kakak martha(kakak opis aku yg besalin tuh,yg aku kene ganti kat bintulu nie).pastu aku letak caption kat pix tu " syg syg...bebear ke gegurl yg lagik comel(penangan citer hantu bonceng ah nie,sebok duk boboy gegurl)???pastu,pastu inchik yayang reply,nak taw die ckp hape??op coz la GEGURL lg COMEL!!!!see,u oll's jgn menyampah ngn aku taw,aku bkn perasan,tp inchik yayang aku dah ckp aku comel,xleh nak wat apela..hahahaha *wink *wink..larikkkkkkkk

ok bye!ok bye!

4 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

Time Blog Walking

ala tak berapa fahamlah tulisan awk..sorry....mungkin awk le buat tulisan yang biasa je macam karangan BM hehe...baru dapat baca....

Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........

http://cayob.blogspot.com/

Cik Nut said...

hehe..its okey.ape yg xpahamnye??
tulisan biaseje tu,,xkan sy nak wat ayat skema2??haha

✿Cik aYusE✿ said...

nut mmg btOl2 cumil p0n... ngeee~~~ s0 sweet c0uple... appY 4 u =)

Cik Nut said...

tq sayang <3