I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 11, 2011

~ curik mase ~

howla howla howla u oll's
sume sehat ker today??hope sehat mcm tuan belog nie yer.
aku baru balik dr pejabat daerah bintulu nie ha,pegi renew lesen ape tah!aku pong tataw la.
yg penting keje aku da beres & aku bole hupdate belog aku dgn gumbirenye.
aku kua kul 11.30 td pastu teros shoot pegi pejabat daerah bintulu,setel sume ape yg patot aku terus drive BMW yg company aku bg nie ke Parkcity.Parkcity nie,slh satu shopping complex yg agk okla kat bintulu nie.
u oll's nak taw ke tujuan aku kesini??he he.aku nak g watson je pong.act aku nak carik 1 brg je,tp last2 jadik berbarang2.ha ha ha.dah name pon pompuan kan?jgn salahkan ahkak ye.aku nak beli kapas tok cuci mekap yg bertempek2 kat muke aku nie je sebenarnye,tp aku terbeli mcm2 la pulak,tapi2 aku x beli pon kapas cuci mekap tu.aku boleh TERbeli barang2 kat bwh nie la pulak..ai yo yo!!

$16.90

facial wash made in Japan,peach flavor okey,x sbrnye nak try.da lame x cuci muke nie,sbb nye produk yg aku gune tu da lame x beli + rase cam nak stop pakai produk2 yg bole mentipiskan kulit nie,now nak pakai produk dr bahan2 semulajadi cthnye buah-buahan & sayur-sayuran sajo!
mood aku sgt2 x sbr nak balik keje ni,nak berfacial2 ngn pencoci muker baru aku nie ^_^

$5.90

see,kan aku cakap nak beli kapas muke tok cuci mekap kan?last aku g beli wet tissue je.bg aku lg senang nak coci mekap gune wet tissue nie xyah nak beli mekap remover bagai kan?memandangkan mekap remover aku mmg dah tinggal nyawe2 ikan,so aku wat keputusan xyah beli kapas muke,just beli jer wet tissue nie.sng tonyoh je kat muke bile nak bersihkan segale kotoran & mekap kat muke.

$1.90

bende nie wajib ade.time gtl2 telinge boleh menggunakan menatang ini.he he he.
ala,sume org mesti ad ekan bende nie kat umah.kalo xde tu,haishh x tawla cik nut nak kate ape.ha ha ha
aku mmg suke gune brand watson nie,bukan ape selesa sgt2.he he

$4.50

tisu from watson nie mmg best,bagi aku lg best dr brand premier.tu bg akula bg org len aku xtaw.aku ni mmg minah tisu,sbb aku ni jns yg sgt sng berfeluh!haishh feluh pegila men jauh2,kalo ko men jauh2 xyah aku nak bertisu2 bagai,haha.tp xpela,tisu nie byk kegunaan,bukan lap peloh je pong kan?yg penting aku nak kate best la tisu nie.aku nie ade gaye bole jd duta barangan Watson x??haha


aik,awek comel ni pon ade jugak??kihkih.comel la sgt,perasan tol.muke tuan belog yg sgt gumbira dpt facial wash baru yg berasaskan tumbuh-tumbuhan.xsbr nak gune facial wash nie balik otel karang!

ok bye!ok bye!

p/s : pinjam bearbear kakak martha jup.jadikkan die model.cumel kan?hehe


2 comments:

Cik Suheela said...

macam best je pencuci muka tu... ;)

Cik Nut said...

sgt best..semalam cik nut dah try..so soft je rase kulit muke nie..hehe..