I ♥ My Followers

♥ SI GEMOK ♥ SI KURUS ♥

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 14, 2011

~ Kek Lapis Sarawak Best ~

semalam aku & kak ija(kenal kat bintulu nie) sempat beraye umah kak som(kenal kat bintulu juge).aku amek kak ija kat umah die teros shoot lelaju ke umah kak som.sampai umah kak som rupenye die dah sedia mcm2 kueh raye ats meja.mcm biase,aku yg kuat mkn nie x sbr nak hbskan sume kueh yg ade(tipoola aku bole hbskan)he he he.menu yg wajib ade kat umah org2 kat sarawak nie mestila KEK LAPIS SARAWAK.kek lapis sarawak yg kak som buat mmg terBAEEK la u oll's!!seriesly best sgt2 sampai x perasan aku mkn kek lapis sgt byk.paling sedap kek lapis sarawak seri balas.rugiii oo u oll's x dpt rase.yg penting dijamin halal ok,jgn riso x gune golden churn pon..he he he.if ade sape2 nak oder bolela roger kat aku k.insyaallah if ade mase nanti,aku nak g blaja wat kek lapis ngn kak som,u oll's jgn jeles taw!mls nak citer panjang2,tgk je la pix2 yg sempat aku snap time beraye umah kak som tu ^_^






mcm-mcm ade,sedap2 lak tu



kek lapis sarawak terbaekkkk,nampak x kek yg dah berkurang tu??itulah kek lapis seri balas u oll's,licin aku sapu.eh2 bukan aku je k,kak ija pon sapu same..tq kak som ^__^


syafiq(ank kak som,kak ija,cik peanut, & kak som
thanks to kak ija sbb knl kan kak som kat peanut,& thanks to kak som sbb invite dtg umah die.
diorang nie la yg aku mule2 kenal mase aku sampai bintulu dulu.he he he


pompuan kuat mkn ^_^
eh biala aku kuat mkn pon.
ADE AKU KISAH??hehe.kidding jer ^_^

mase kat umah kak som aku dpt kwn baru lg.comel sgt2.dah la comel,rase nak pelok n kiss2 aje.tapi2,aku mane boleh pelok & cium kwn baru aku nie.nak tgk pix kwn baru aku??

|

|

|

|

|

|

|

V

 Hye hye hye,saye la kwn baru cik peanut kat bintulu nie ^_^


ha comel kan comel kan??si ibu kucing & due ekor ank nye.rase nak hug2 n kiss2 je.tapi x boleh,sbb nye aku kan ade asma,aku alah ngn bulu kucing.klu aku kiss2 kucing tu nanti,xpasal2 aku keen asma lak.xpela,dpt berkenalan pon da ok ^_^

ok bye ok bye :)

meoww meoww ^_^






2 comments:

Ara Nadea said...

amboii sedapnye kek lapis tu.. dah lame xmakan.. hehe

Cik Nut said...

sedap ara :) mmg sedap.
mcm2 rase ade.ara sellau mkn ke??